Om Bygningssnedker John Poulsen / Aps.


Tilbud - Udkast - Udførsel

Alt i Top kvalitet og Udførsel

Hvem er vi?

Bygningssnedker John Poulsen er en fleksibel virksomhed, der er i stand til at løse både store og små håndværksopgaver med nybyg, renovering og specialopgaver.

 

Vi beskæftiger 11 faguddannede tømrer og bygningssnedkere. samt lærlinge. Alle har en dansk faguddannelse og erfaring så de er klar på at give videre til vores dygtige lærlinge.

 

Bygningssnedker John Poulsen har i dag udgangspunkt i Ishøj og laver opgaver for såvel private som erhvervsliv.

 

Historien bag Bygningssnedker

Bygningssnedker blev stiftet i 1999 af bygningssnedker John Poulsen, der har 25 års erfaring.


John står i dag for den daglige drift i samarbejde med Frederik.

Johns primær opgaver består i tilbudsgivning og udvikling, hvor Frederik er ham i møder på byggepladser osv..


I 2012 ankom Frederik som svend til firmaet, Frederik kommer oprindeligt fra Bornholm hvor han blev udlært i 2010, hvorfra han tog sit gode håndærk og sit behagelige personlige væsen med sig.

Frederik har i sin tid hos Bygningssnedker John Poulsen vist hvad hans interresse for firmaet og er i dag en del af ledelsen, så tøv ej heller med at tage kontakt til ham.

 

Bygningssnedker John Poulsen har alle årene været særlig stærk inden for eksempelvis udskiftning af vinduer, køkkener, tilbygninger og ikke mindst opførsel af lejlighedskomplekser

 

De senere år har Bygningssnedker John Poulsen i stigende grad været med til at løfte specialopgaver for blandt andre AP Møller, HK København, Panum Instituttet, Ikea samt vores faste samarbejdspartner Ingcon A/S..

 

Bygningssnedker med garanti

Bygningssnedker John Poulsen er medlem af Dansk Håndværk, der er din garanti for at arbejdet bliver udført med høj faglig kvalitet.

 

Ved at vælge en håndværker, der er medlem hos Dansk Håndværk, er du sikker på at få udbedret eventuelle fejl og mangler, uden at du lider et økonomisk tab. Håndværkere der er medlem af Dansk Håndværk er altid dækket af Dansk Håndværk Garantiordning.

 

Læs mere på www.dhv.dk